Perdormire

Author - UserM

Реклама Струмица

(НОВО) ПРОДАВНИЦАТА ЗА СПОРТСКА ОБЛЕКА „АТЛЕТИКОС ББ“ СВОЈАТА ПРОДАВНИЦА ОД „ГЛОБАЛ“ ЈА ПРЕМЕСТИЈА НАСПРОТИ ЗГРАДАТА „ПАРТИЗАН“

За жал продавницата за спортска облека „АТЛЕТИКОС ББ“ беа едни од опожарените во „Глобал“. Тие неодамна својата продавница ја преместија веднаш...

Реклама Струмица

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: „TEMPORIS MASSAGE“ Е ИМЕТО НА НОВOTO СТУДИО ЗА МАСАЖИ ВО ГРАДОТ ВО КОЈ СТРУМИЧАНИ ЌЕ СЕ РЕЛАКСИРААТ И УЖИВААТ!

„TEMPORIS MASSAGE“ е името на новото студио за масажа во Струмица во кој струмичани ќе може да уживаат и да се релаксираат. Доколку сакате да го...

Струмица

ВНИМАВАЈТЕ: Струмичанец се фрла пред автомобилите и подоцна бара пара од возачите за оштета, а доколку не ги добие вика полиција!

Редакцијата на Струмица Денес доби информација од очевидец кој вчера присустувал на необичен настан во Струмица. Како што вели тој, се работи за...

Реклама Струмица

ОГЛАС: „ДУОДЕНТ ПРО“ ИМА ПОТРЕБА ОД СТОМАТОЛОШКИ АСИСТЕНТ/КА СО ЗАВРШЕНО СРЕДНО МЕДИЦИНСКО ОБРАЗОВАНИЕ!

Стоматолошката ординација ДуоДент Про има потреба од стоматолошки асистент-ка со завршено средно медицинско образование(медицинска...

Реклама

НАЈДОБРАТА ПАКЕТ ПОНУДА Е ВО ОПТИКА-ЛМ ВО СТРУМИЦА: ОДБЕРТЕ ЕДЕН ОД ТРИТЕ ПРОМО ПАКЕТИ СО ПОВЕЌЕ ОД 60 РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ ДИОПТРИСКИ РАМКИ!

Најдобрата пакет понуда е во #OptikaLMPromo❗️ Повелете и одберете еден од трите промо пакети со повеќе од 60 различни модели машки и...