ПРОНАЈДЕНА МРТВА ЖЕНА ВО КУЌА ВО СТРУМИЦА – ПОВЕЌЕ ОД 7 ЧАСА ПОЛИЦИЈАТА ВРШИ УВИД!

јануари 20, 2023

83 годишна жена е пронајдена мртва во куќа во близина на училиштето „Никола Вапцаров“ во Струмица. Полицијата повеќе од 7 часа го обезбедува местото и врши увид. Улицата во моментот е блокирана и не е дозволено минување. Со повеќе детали во текот на утрешниот ден!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: