Home

Perdormire

Животни стории

Животни стории

ПРОФ. Д-р Звездна Георгиева – личноста која има дипломирано Клиничка психологија во Русија, има помогнато на голем број луѓе ширум Балканот!

Проф.Д-р Звездна Георгиева Секоj ден од 9.00 до 17.00,  можете да си закажете термин на тел. 075/688-588 Проф. Д-р Звездна Георгиевa веќе 30 години успешно ги...

Животни стории

ПО ОБЈАВАТА НА СТРУМИЦА ДЕНЕС ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ДОНИРАШЕ ЗА НАТАША – ПОТРЕБЕН Е ПРИКЛУЧОК НА СТРУЈА, ВОДА, ПОСТАВУВАЊЕ ПОД, МЕБЕЛ, ПОКУЌНИНА И ДРВА ЗА ОГРЕВ!

По направената објава на СТРУМИЦА ДЕНЕС за барање за помош на младата жена Наташа Јанева од Струмичкото село Добрејци, почнаа да пристигаат донации. Тимот на...

Животни стории

ЖИВОТНИ СТОРИИ: Интересната приказна за струмичанецот кој станал зет на строгата професорка

  Напоменуваме: По барање на личноста, сторијата е објавена анонимно. Во склоп на нашата нова рубрика – „Животни стории од струмичко“, нашиот тим ја одбра...