Home

Perdormire

Тема на денот

Гувори струмички Екологија Струмица Тема на денот

ЛЕГЕНДАТА ЗА ТРИТЕ СТРУМИЧКИ ЈАВОРИ КОЈА СЕ ПРЕНЕСУВА НА ГЕНЕРАЦИИТЕ

Деновиве актуелна низ фејсбук профилите на струмичани стана легендата за трите струмички јавори, која откако беше споделена од млада струмичанка, се...

People of Strumica Животни стории Тема на денот

ВЕЧНА ИМ СЛАВА: ПОМИНАА 6 ГОДИНИ ОД ХЕЛИХОПТЕРСКАТА НЕСРЕЌА КАЈ СТРУМИЦА

Денешниот ден ќе остане засекогаш врежан како кобен во сеќавањата на семејствата на Драги Мицев, Марјан Трајкoвиќ, Тоде Орешков и Иљо Лопатички –...

Тема на денот

Отец Димитар: За струмичани многу значаен е денешниот празник св. Теофил струмички

Според отец Димитар за струмичани многу е значаен свети Теофил струмички, но од црковно политички причини бел ставен во непознаница. Настојувањето на постарите...

Тема на денот

(АРХИВА) Видео:Како религија му помогнала на струмичанец да ја излечи зависноста од дрога

Социјалната одговорност на верските заедници беше темата на 18-тата епизода од серијалот „На Иста Страна“. Во емисијата ќе видите позитивни приемри за тоа како...

Тема на денот

1ТВ-Мајката на малата Софија: Неточни се тврдењата за лажната хуманост на Бојан Јовановски, сами ја одбравме понудата на Фондот за лекување

Неточни се тврдењата кои кружат во јавноста за лажната хуманост на сопственикот на 1 ТВ, Бојан Јовановски, во врска со случајот за лекувањето на малата Софија...