НОВАТА ГОДИНА ВО СТРУМИЦА ЗАПОЧНА СО РАДОСТ: ПРВОТО НОВОРОДЕНЧЕ ЗА 2024 ГОДИНА Е МАШКО!

јануари 1, 2024

Еден час по полноќ,струмичанката Љубинка Терзиева на свет го донесе првото машко дете во општина Струмица во 2024 година со тежина од 3.350 грама. Новороденчето нека биде симбол на нов почеток и позитивна енергија која ќе го следи градот оваа година.

Искрени честитки до родителите од Тимот на Струмица Денес.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: