strumica denes logo
People of Strumica

август 19, 2023

4 ПРИЧИНИ ДА ЈАДЕТЕ ПУКАНКИ СЕКОЈ ДЕН: Здрава ужина која го намалува стресот

Кога велиме пуканки, нашата прва асоцијација е гледање филм во

Види повеќе

јануари 15, 2023

ФОТО: Струмица и музиката низ времето

Музички групи, оркестри, изведувачи, организирани забави, музички приредби, фестивали и

Види повеќе

јули 10, 2020

ВЕЧНА ИМ СЛАВА: ПОМИНАА 6 ГОДИНИ ОД ХЕЛИХОПТЕРСКАТА НЕСРЕЌА КАЈ СТРУМИЦА

Денешниот ден ќе остане засекогаш врежан како кобен во сеќавањата

Види повеќе

февруари 7, 2019

PEOPLE OF STRUMICA: Доказ дека вистинската љубов не познава години и граници!

Струмица е полна со живот, а оваа рубрика има за цел

Види повеќе