ФОТО: Струмица и музиката низ времето

јануари 15, 2023

Музички групи, оркестри, изведувачи, организирани забави, музички приредби, фестивали и други „свирки“ што заслужуват да се потсетат струмичани преку фотографиите и да се вратат назад во времето.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: