Perdormire
Струмица

ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ПРОЛЕТТА, ГРУПА УЧЕНИЦИ ОД СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ПОД МЕНТОРСТВО НА ЉУБИЦА СПАСОВА ГО ОДБЕЛЕЖАА ДЕНОТ СО ПОВЕЌЕ РАБОТНИ АКТИВНОСТИ!

Home

По повод Денот на пролетта, 21 март, група ученици од земјоделско ветеринарната струка – техничар за фармерско производство, под менторство на професорката Љубица Спасова, како дел од ЕКО програмата на училиштето, го одбележаа денот со повеќе работни активности во училишниот двор.