ОГЛАС: СЕ ВРАБОТУВААТ ПОВЕЌЕ ЛИЦА ЗА ДОСТАВА НА ПРОИЗВОДИ НА МЛЕКАРА БИТОЛА ВО СТРУМИЦА И РАДОВИШ СО ПОЛОЖЕНА Ц КАТЕГОРИЈА!

јануари 15, 2010

“Дон Логистик ДООЕЛ вработува лица за достава на производи на Млекара Битола, со положена Ц категорија и искуство во областа на дистрибуцијата. Територијата на работа се општина Струмица и општина Радовиш. Работните услови одлични. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 075/218-955 или да испратат CV на следниот мејл: donlogistik@t.mk”

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: