Home

Perdormire

Струмица

Струмица

БОЈАН ВЕЛЕВСКИ ДОАЃА ВО СТРУМИЦА-ДОДЕЛУВАМЕ ПЕТ ГРАТИС ВЛЕЗНИЦИ ЗА ОНИЕ КОИ ЌЕ ЈА СПОДЕЛАТ ОБЈАВАТА

Тимот на Струмица Денес во соработка со стенд ап комичарот Бојан Велевски по повод неговото гостување во Струмица на 15 ноември, деделува по случаен избор 5...

Струмица

ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ИЗГЛЕДА: СТРУМИЦА ДЕНЕС СО ЕКСКЛУЗИВНИ И ПРВИ ФОТОГРАФИИ ОД НОВАТА БОЛНИЦА ВО СТРУМИЦА!

Новата болницата во Струмица која ја гради фирмата AMG EDILXA според високи европски стандарди е во завршна фаза. Како што велат работниците, 70% од работите...