strumica denes logo

ПОЧЕТНА ПЛАТА 33.000 ДЕНАРИ ВО НОВООТВОРЕНА КАФЕТЕРИЈА ВО СТРУМИЦА: „URBAN HUB“ ВРАБОТУВА КЕЛНЕРИ/КИ И ШАНКЕРИ/КИ!

Автор:

Датум:

април 16, 2024

Автор:

Датум:

април 16, 2024

Струмица наскоро ќе добие ново катче за уживање и релаксација во центарот на градот. Кафетерија „URBAN HUB“ вработува:

– КЕЛНЕРИ/КИ
– ШАНКЕРИ/КИ

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 211 165 и 076 483 326