strumica denes logo

ЛЕВЕЛ ГЕЈМИНГ ЦЕНТАР ВРАБОТУВА – ОПУШТЕНА АТМОСФЕРА И ОДЛИЧНИ УСЛОВИ!

Автор:

Датум:

мај 31, 2024

Автор:

Датум:

мај 31, 2024

ЛЕВЕЛ ГЕЈМИНГ ЦЕНТАР го засилува својот тим.

-ОТВОРЕНА Е ЕДНА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА

Доколку сакаш да се стекнеш со нови вештини и знаења, тогаш си на вистинското место. За повеќе информации и пријавување, обратете се во нивните простории или на следниот телефонски број: 078 398 444