strumica denes logo

Д-Р НИКОЛА МАЏИНКОВ: Од ден во ден ситуацијата во Струмица е повеќе од јаснa – ВМРО-ДПМНЕ победува во градот и во населените места!

Автор:

Датум:

април 17, 2024

Автор:

Датум:

април 17, 2024

Д-р Никола Маџунков, советник во советот на општина Струмица од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

Од ден во ден ситуацијата во Струмица е повеќе од јасна. ВМРО-ДПМНЕ победува во градот и во населените места. Повторно ќе си го вратиме достоинството! 🇲🇰