Home

Perdormire

Струмица

Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СТРУМИЦА ДЕНЕС ВЕ ПОТСЕТУВА НА ЖЕНСКИОТ РАКОМЕТЕН КЛУБ „ЈУГОТОН“ ОД СТРУМИЦА

Струмица како спортски град отсекогаш била место на познати спортски клубови и познати спортски имиња. Не биле исклучок и жените спортисти. Струмица Денес ве...

Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВАРАЊЕ) Ново во Струмица: „ЕДУПЛАНЕТ“ е името на новиот Едукативен центар во Струмица!

Во Струмица се отвори новиот Едукативен центар „ЕДУПЛАНЕТ“ кој се наоѓа на улицата „Маршал Тито“ бр.103 или веднаш до наплатниот пункт на ЕВН кај „стариот...

Струмица

ЕУРОМАКС РЕСОУРЦЕС: НЕ БЕВМЕ КОНТАКТИРАНИ ЗА ДЕНЕШНИОТ НАСТАН ВО СТРУМИЦА И НЕ СЕ ЗАЛАГАВМЕ ЗА НЕГОВО СПРЕЧУВАЊЕ!

Соопштение на Еуромакс Ресоурцес: Еуромакс Ресоурцес сака да истакне дека ги поддржува сите невладини здруженија и активности организирани согласно домашната...

Струмица

БОЈАН ВЕЛЕВСКИ ДОАЃА ВО СТРУМИЦА-ДОДЕЛУВАМЕ ПЕТ ГРАТИС ВЛЕЗНИЦИ ЗА ОНИЕ КОИ ЌЕ ЈА СПОДЕЛАТ ОБЈАВАТА

Тимот на Струмица Денес во соработка со стенд ап комичарот Бојан Велевски по повод неговото гостување во Струмица на 15 ноември, деделува по случаен избор 5...