strumica denes logo

КАЗИНО WINNER ВРАБОТУВА КАСИЕР ВО СТРУМИЦА – СТАБИЛНА И ПОЗИТИВНА РАБОТНА АТМОСФЕРА И ВРЕДНУВАЊЕ И НАГРАДУВАЊЕ НА ВАШАТА РАБОТА И ЗАЛАГАЊЕ!

Автор:

Датум:

април 4, 2024

Автор:

Датум:

април 4, 2024

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 075 230 959

Винер слот клуб е претпознатлив бренд на компанијата Глобал Гаминг која поседува 11 локали низ Македонија. Секој слот клуб е опремен со рулет и слот автомати од најновата технологија. Нашата компанија работи според високи стандарди и најголем фокус е ставен на грижа и гостопримство на своите клиенти.

Грижата за вработените е приоритет на компанијата.

Динамиката и растот на компанијата отвори пат до нови работни места, а моментално сме во потрага по:

КАСИЕР ВО СТРУМИЦА

Бара:

Минимум завршено ССС;
Флексибилност и проактивност;
Друштвеност, комуникативност и позитивен став;
Самоиницијативност во секојдневната работа, тимска работа и способност за работа под притисок;
Умешност во решавање на конфликтни ситуации;
Чесен однос кон работата, доверливост, лојалност и одговорност;
Прецизност и брзина во извршување на секојдневните работи;
Одговорно и правилно ракување со парични средства.

Нуди:

Вреднување и наградување за вашата работа и залагање.
Приватно здравствено осигурување
Тим билдинг активности