strumica denes logo

БРЗА ПОШТА „ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС“ ВРАБОТУВА КУРИР ЗА ДОСТАВА НА ПРАТКИ ВО РЕОНОТ НА СТРУМИЦА – ОДЛИЧНА ПЛАТА И ОБЕЗБЕДЕН ПРЕВОЗ ДО РАБОТА!

Автор:

Датум:

мај 17, 2024

Автор:

Датум:

мај 17, 2024

Брза пошта „ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС“ има потреба од КУРИР за достава на пратки во реонот на Струмица. Предност имаат куририте со претходно искуство. Одлични услови за работа, загарантирана плата, обезбеден превоз до работа и прилагодиво работно време. Сите заинтересирани кандидати може да се пријават на следниот телефонски број: 071 245 201.