strumica denes logo

ПЛАТА 30.000 ДЕНАРИ: ПРИЈАТЕЛИ – ПЕТ ШОП ВРАБОТУВА ПРОДАВАЧКА ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

мај 17, 2024

Автор:

Датум:

мај 17, 2024

Пријатели – пет шоп во Струмица (кај болницата) има потреба од продавачка. Плата 30.000денари (после завршената обука).

Сите заинтересирани да пратат комплетно CV на vrabotuvanje@prijateli5.com