strumica denes logo

ОТКРИЈ, ОДЛУЧИ И ГЛАСАЈ ПАМЕТНО: Македонија ја доби најголемата он-лајн платформа Изборен Навигатор!

Автор:

Датум:

април 16, 2024

Автор:

Датум:

април 16, 2024

Што е Изборен Навигатор?

🌐 Платформа создадена да ви помогне да направите информиран избор на претстојните избори! 🗳️

🧭 Преку оваа алатка, лесно ќе откриете која политичка партија најдобро одговара на вашите вредности и убедувања според политичките идеологии на поедноставен начин за полесно да направите избор.

‼️ Подготвени ли сте да откриете која партија најдобро ве претставува?

Кликенете и проверете!

https://izborennavigator.mk/ (кликнете на линкот)

Откриј, одлучи, гласај паметно со помош на #ИзборенНавигатор. 🧭

Следете ONLINE!