Perdormire

Култура

Култура

НАГРАДНА ИГРА: ПРВИТЕ 20 КОИ ЌЕ РЕЗЕРВИРААТ ДО 20 ЈУНИ ЛЕТУВАЊЕ ВО СОНЧЕВ БРЕГ ДОБИВААТ 50% ПОПУСТ НА ЛУКСУЗНИТЕ АПАРТМАНИ!

Туристичката агенција МАЈ ТРАВЕЛ-СТРУМИЦА која несомнено оваа лето ги има најдобрите и најниските понуди за летување на СОНЧЕВ БРЕГ организира наградна игра...

Култура

ГРАЃАНСКИ СОБИР НА 12 ЈУНИ ВО СТРУМИЦА – ИНИЦИЈАТИВА ЗА ЗАБРАНА НА ЗАПРЕЖНИ И НЕРЕГИСТРИРАНИ ВОЗИЛА ВО СТРУМИЦА!

Со почеток во 18:00 часот на 12 јуни во Струмица во Домот на Арм ќе се одржи Граѓански собир – Иницијатива за забрана на запрежни и нерегистрирани возила...