Perdormire

Култура

Култура

ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ ДЕНЕСКА ОД СТРУМИЦА ГИ НАЈАВИ НОВИТЕ КРИТЕРИУМИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ЛОВЕЧКИ ИСПИТ!

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска на средба со ловџиите во Струмица, ги најави новите критериуми за полагање на...

Култура

Градоначалникот Јаневски им ги врачи пехарите на најдобрите екипи на општинскиот натпревар на Црвениот крст

Кабинетот на градоначалникот Коста Јаневски денеска беше полн со млади луѓе со совладани вештини по прва помош и подготвени својата хуманост и солидарност да...