Home

Perdormire
Култура

НЕДЕЛА ДЕН ЗА ОДМОР И ЗА ПРЕМИЕРОT: Зоран Заев со синот на падините на Беласица!

Home

Премиерот Зоран Заев недела ја искористи да се рекреира со синот пред синоќешниот митинг во неговата родна Струмица.

Тие со омиленото превозно средство на премиерот , се возеа по падините на планината Беласица.

Премиерот Зоран Заев има голема страст за возење мотори и кватроцикли и не пропушта слободно време да не се дружи со пријателите возејќи низ Македонија.