Home

Perdormire
Култура

ВО НЕДЕЛА: Полумаратон „Струмица на улица“ – СОФ 2018!

Home

„Струмица на улица“ е првиот ноќен полумаратон во нашиот град во организација на „ЗСК Југоисток“ и „Културен забавен живот“ кој ќе се одржи на 26 август, недела.

ПРИЈАВИ СЕ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК > >
https://goo.gl/forms/vcquDjYPR6Z7YfOg2

Ноќен полумаратон „Струмица на улица 2018“ + 5К / 10К
Датум: Недела 26.08.2018
Почеток: 19:00
Патека: Кружна / 5 километри / Струмица
Организатор: Здружение спортски клуб ЈУГО – ИСТОК Струмица / Здружение „Културно-забавен живот“