Perdormire
Култура

ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ ВЕЧЕРВА НА СРЕДБА СО ГРАЃАНИТЕ ВО СТРУМИЦА!

Ве информираме дека денес (23.09.2018, недела) Коалицијата ЗА европска Македонија ќе одржи средба со граѓаните во Струмица со почеток од 20:00 часот. Пред присутните ќе се обрати премиерот на Република Македонија, господинот Зоран Заев.