По августовскиот уписен рок во трите средни општински училишта слободни уште 407 места

август 24, 2018

Во трите средни општински училишта во Струмица во августовскиот уписен рок во прва година за учебната 2018/2019 година се запишале вкупно 19 ученици, а останати се уште 407 слободни места.
Во СОУУД „Димитар Влахов“, се запишале 5 ученици, а останати се 155 слободни места, во средното општинско училиште „Јане Сандански“ се запишани 2 ученика, а слободни има уште 88 места и во „Никола Карев“ запишани се 12 ученици, а слободни остануваат уште 164 места.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: