Home

Perdormire
Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: УРБАН COFFEE – НЕШТО ПОРАЗЛИЧНО И МНОГУ УНИКАТНО!

Home

URBAN COFFE е името на новиот локал неодамна го доби своето официјално отварање проследено со многу гости. Напишавме ЗА ПРВ ПАТ ВО СТРУМИЦА, зошто? Бидејќи URBAN COFFE нема да биде само coffe to go, туку спој на coffe to go и местото каде што во текот на целиот месец ќе се организираат разни забави, ќе следуваат многу изненадувања, многу промоции на пијалоци и слично. Инаку, гледано од површински аспект URBAN COFFE ќе биде најголемиот coffe to go локал во Струмица. URBAN COFFEE се наоѓа на местото каде беше „Малиот принц“ или веднаш до сендвичара „Ролинг“. Во продолжение погледнете ја целосната фотогалерија: