Perdormire

Култура

Култура

Преку Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2018 година ќе се подобрува животот на граѓаните

Градоначалникот Коста Јаневски и претставници на Одделението за локален економски развој во општина Струмица, денеска, присуствуваа на информативниот состанок...

Култура

Виолета Цицимова од ООУ „Видое Подгорец“ го освои првото место на државниот натпревар по англиски јазик

Уште еден голем успех за основното општинско училиште „Видое Подгорец“ и општина Струмица. Виолета Цицимова, ученичка во деветто одделение го освои првото...