PIZZA BUCK’S HOUSE ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ!

август 27, 2018

PIZZA BUCK’S HOUSE има потреба од работници со и без работно искуство. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 078 420 180. Условите и платата одлични.

 

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: