strumica denes logo

УБАВАТА СТРУМИЧАНКА ДАРИА БЕДЕНИКОВИЧ СЕ НАТПРЕВАРУВА ЗА MISS WORLD CROATIA-ДА ГЛАСАМЕ!

Автор:

Датум:

август 28, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

август 28, 2018

Категории:

Култура

Преубавата струмичанка Дариа Беденикович која потекнува од струмичко Старо Коњарево се натпреварува во потесниот круг за избор за MISS WORLD CROATIA. Да и помогнеме со гласање и да изнудиме насмевка на оваа наша прекрасна девојка која е на прагот до нејзините соништа, а прекрасно е кога знаеме дека можеме да бидеме дел од оваа, нели? Повелете линк:

ЛИНК — https://www.facebook.com/MissHrvatskeZaMissSvijeta/photos/a.1218871404918549/1218874994918190/?type=3&theater