Home

Perdormire
Култура

ОТВОРЕН ДЕН ВО САЛОНОТ НА PER DORMIRE ВО СТРУМИЦА ЗАЕДНО СО ПОЗНАТИОТ ФИЗИОТЕРАПЕВТ М-Р МАРЈАН ДИМИТРИЕВ!

Home

Отворен ден во салонот на PER DORMIRE Струмица во соработка со познатиот физиотерапевт м-р Марјан Димитриев на 27 септември2018 (четврток) – попусти до 30%

Имате проблеми со болки и вкочанетост во половината, рбетот, грбот и вратот?

Потребни ви се совети и консултации за да ги решите вашите проблеми ?

Не сте сигурни каков вид на душек или перница да изберете, кои ќе ви помогнат да ги решите овие проблеми?

Ве покануваме на настан кој се одржува за прв пат во нашиот град, во соработка со познатиот физиотерапевт, и кинезиолог м-р Марјан Димитриев од Edem Spa & Wellness кој во четврток на 27 септември ќе биде присутен во салонот на Пер Дормире во Струмица (од 11:30ч до 19:30ч) и ке разговара со сите наши клиенти кои ке не посетат тој ден а кои имат потреба од стручен совет, консултација и решение на проблемите кои ги имаат .

Ке добиете и бесплатни совети за да го подобрите целокупното здравје на вашето тело како и помош при избор на идеален душек или перница за вас.

Не пропуштајте да бидете дел од овој настан и поминете убаво попладне за вас со СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ ДО 30% НА СИТЕ МОДЕЛИ НА ДУШЕЦИ И ПЕРНИЦИ

СО СЕКОЈ КУПЕН ДУШЕК – ПОДАРОК ПЕРНИЦА

СРЕЌАТА ЗАПОЧНУВА ВО ОНОЈ МОМЕНТ КОГА ЌЕ СЕ РАЗБУДИТЕ НАСПАНИ И ОДМОРЕНИ.

Ве очекуваме!

Локација
Ул. Гоце Делчев бр.103 кај Жито Струмица
034/522-284
076/348-843
078/327-827