Home

Perdormire
Култура

УЧЕНИЦИ И ПРОФЕСОРИ ОД СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“-СТРУМИЦА НА ПРАКТИЧНА РАБОТА ВО САНДАНСКИ!

Home

Во недела на 23.09 2018 година, група од 14 ученици од СОУУД „Димитар Влахов“ – Струмица заедно со своите професори заминаа на 14-дневна практична работа во град Сандански, Р. Бугарија. Во проектот од Еразмус + програмата се вклучени професорите Ивана Ѓорѓева и Томе Тимов и проект менаџерот Зоран Ристов – Патриков. Проектот реализиран преку Ерасмус+ програмата на учениците им овозможува да се стекнат со драгоцени теоретски и практични знаења.