ПОПУСТИ ДО 30% НА ОТВОРЕНИОТ ДЕН ВО САЛОНОТ НА ПЕР ДОРМИРЕ – СТРУМИЦА!

септември 24, 2018

ПОПУСТИ ДО 30% НА ОТВОРЕНИОТ ДЕН ВО САЛОНОТ НА ПЕР ДОРМИРЕ – СТРУМИЦА (ЧЕТВРТОК 27.09.2018) заедно со добро познатиот ФИЗИОТЕРАПЕВТ М-р МАРЈАН ДИМИТРИЕВ од EDEM Wellness Center

➡️БЕСПЛАТНИ СТРУЧНИ СОВЕТИ И КОНСУЛТАЦИИ ЗА СИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ

➡️ СОВЕТИ И РЕШЕНИЈА КАКО ДА ЈА НАМАЛИТЕ ВКОЧАНЕТОСТА И БОЛКИТЕ ВО ПРЕДЕЛОТ НА ГРБОТ, ПОЛОВИНАТА И ВРАТОТ

➡️ ПРЕПОРАКА ЗА ИДЕАЛЕН ДУШЕК И ПЕРНИЦА ЗА ВАС

➡️ ДО 30% ПОПУСТ НА ДУШЕЦИ И ПЕРНИЦИ

➡️ПОДАРОК ПЕРНИЦА СО СЕКОЈ КУПЕН ДУШЕК

ОДГОВОРИ НА НАЈЧЕСТИТЕ ПРАШАЊА

☑️Зошто чувствувате болки и вкочанетост во половините, ‘рбетот, грбот и вратот?

☑️Како да го подобрите здравјето на вашето тело?

☑️Кои здрави навики да ги применувате за подобрување на вашето физичко и психичко здравје?

☑️Каков тип на душек ке ви помогне во намалување на болките и подобрување на спиењето?

☑️Кој тип на перница е идеална за вас?

☑️Зошто душеците и перниците на Per Dormire се препорачуваат за луѓе со проблеми во половините, ‘рбетот, грбот ,вратот ?

СРЕЌАТА ЗАПОЧНУВА ВО ОНОЈ МОМЕНТ КОГА КЕ СЕ РАЗБУДЕТЕ НАСПИЕНИ И ОДМОРЕНИ

Локација

Ул. Гоце Делчев бр.103 кај Жито Струмица

034/522-284

076/348-843

078/327-827

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: