ОГЛАС: СЕ БАРААТ РАБОТНИЦИ ЗА ПЕКАРСТВО И СЛАТКАРСТВО!

август 24, 2018

Се бараат работници за пекарство и слаткарство. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број:072 213 207 секој работен ден од 08:00 до 13:00 часот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: