Home

Perdormire
Култура

ДРУЖБА СИ Е ДРУЖБА, СЛУЖБА СИ Е СЛУЖБА: КОМБЕТО НА ЦРВЕНА ЈАБУКА „ПЛОМБИРАНО“ ВО СТРУМИЦА!

Home

Како што добро знаеме, групата Црвена Јабука настапи на третата вечер од традиционалниот Струмица Опен Фест и приредија одлична забава. Но, наредниот ден тие наидоа на вистинско изненадување во Струмица, поточно нивното комбе беше пломбирано.

„ДРУЖБА СИ Е ДРУЖБА, СЛУЖБА СИ Е СЛУЖБА“ – Гласи еден од коментарите на фејсбук!