Home

Perdormire
Култура

SwissConcept има потреба од три женски особи за позиција Sales manager!

Home

SwissConcept имa потреба од 3 женски особи за позиција Sales manager. Кандидатите треба да имаат одлично познавање од англиски и шпански јазик.

Заинтересираните може да го испратат своето CV на n.veselinovski@swissconcept.mk, или да не посетат во нашиот продажен салон во Струмица, на ул.Ленинова бр.75.

За повеќе информации слободно контактирајте не преку messenger или email.