(ФОТО) ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДИПЛОМИ СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“-СТРУМИЦА НА ГЕНЕРАЦИЈА 2014\2018!

август 22, 2018

Во училишниот двор на СОУ „Димитар Влахов“-Струмица, вчера на свечена церемонија беа доделени дипломите на матурантите од генерацијата 2014\2018. Директорот на училиштето им се заблагодари за сите овие години и’ им посака многу успех во иднина.

Целосната фотогалерија може да ја погледнете на следниот —— ЛИНК 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: