Home

Perdormire
Култура

(ВИДЕО+ФОТО) НОВО ВО ЈУГОИСТОКОТ: ЗА ПРВ ПАТ ОВАА ГОДИНА ОРГАНИЗИРАН НОВ ФЕСТИВАЛ – ЈОСИФОВО SUMMER FEST!

Home

На 24 и 25 август, Јосифово SUMMER FEST за прв пат! Ова ќе биде нова музичка манифестација во југоистокот која секоја година ќе ја собира Македонија на едно место Во продолжение погледнете го видеото кој се ќе настапува на SUMMER FEST и секако повелете на добра забава. Тимот на Струмица Денес ќе ја следи целосната атмосфера на фестивалот!

JOSIFOVO SUMMER FEST

YO!-SIFOVO… Подготвени ли сме?!„JOSIFOVO SUMMER FEST“ 24-25 АВГУСТ!

Posted by Валандово / Valandovo on Friday, 20 July 2018