АQUARIUS НАЈАВУВА НАЈГОЛЕМА WHITE SENSATION ВО СТРУМИЦА!

август 22, 2018

Овој петок на 24ти Август, во диско-базен AQUARIUS ќе се случи најголемата БЕЛА сензација досега, наречена POOL IN WHITE. Подгответе се за една незаборавна ноќ која ќе ја поминете во едно незаборавно музичко патување предводено од DJ DIVOLLY & MARKWARD – светски познати Ди Џеи кои потпишаа договор со Spinnin’ Records и кои на Струмица Опен Фест ја подигнаа Струмичката публика.
Белата атмосфера ќе ја започне DJ ESTEPHAND од 21 часот и ќе ја продолжат и затворат Divolly & Markward.

POOL IN WHITE – White Sensation – Summer Pool AQUARIUS – Strumica

Бидете дел од ноќта!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: