strumica denes logo

УПИСИТЕ ВО ТЕК: ЕДУКАТИВНИОТ ЦЕНТАР АКАДЕМИКА Е ВАШИОТ НАЈДОБАР ИЗБОР!

Автор:

Датум:

август 22, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

август 22, 2018

Категории:

Култура

УПИСИ ВО ТЕК!!! УПИСИ ВО ТЕК!!!
Училишната година е на самиот праг… Навреме резервирајте го Вашето место во Едукативен Центар АКАДЕМИКА
Секој ден 16:00-20:00h во нашите простории во близина на Црвен Крст, во секое време на тел. 078/293-017 078/253-642 или во инбокс. ЗАЕДНО РУШИМЕ БАРИЕРИ!

ФЕЈСБУК СТРАНИЦА: https://www.facebook.com/Academicacentar