Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Меѓународниот ден на мајчиниот јазик УМС ОК Струмица го одбележа со делење на симболичен флаер!

Меѓународниот ден на мајчиниот јазик УМС ОК Струмица го одбележа со делење на симболичен флаер. „Денеска на сограѓаните им поделивме флаер со содржина која...

ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) Дајанчо Ефтимов: Струмица на врвот од светската топ листа на загадување на воздухот, Струмица го надмина епитетот „Европска Струмица“

ПОЧИТУВАНИ ПРЕТСТАВНИЦИ НА МЕДИУМИТЕ, ПОЧИТУВАНИ СОГРАЃАНИ, СТРУМИЦА СО РЕГИОНОТ ПОДОЛГО ВРЕМЕ Е НА ВРВОТ ОД СВЕТСКАТА ТОП ЛИСТА НА ЗАГАДУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ И...

ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) БРАНЕ ТРАЈКОВ: ДОСЕГА НАЈГОЛЕМ ПРОЕКТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО Е НАБАВКАТА НА НОВ АВТОМОБИЛ!

ДРАГИ СОГРАЃАНИ НА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО ПОМИНА ПОВЕЌЕ ОД ЕДНА ГОДИНА ОД ПРЕВЗЕМАЊЕТО НА ЛОКАЛНАТА ВЛАСТ НА СДСМ НА ЧЕЛО СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ МАРЈАН ЈАНЕВ. ВО...

ВМРО-ДПМНЕ

(ФОТО) УНИЈАТА НА МЛАДИ СИЛИ НА ВМРО-ДПМНЕ-СТРУМИЦА, ВО ПОСЕТА НА ДЕЧИЊАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ВО НОВО СЕЛО!

Денес во претпразнична атмосфера, Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ-Струмица го посвети на дечињата со посебни потреби во училиштето Свети “Климент Охридски”...