Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) Дајанчо Ефтимов: Струмица на врвот од светската топ листа на загадување на воздухот, Струмица го надмина епитетот „Европска Струмица“

ПОЧИТУВАНИ ПРЕТСТАВНИЦИ НА МЕДИУМИТЕ, ПОЧИТУВАНИ СОГРАЃАНИ, СТРУМИЦА СО РЕГИОНОТ ПОДОЛГО ВРЕМЕ Е НА ВРВОТ ОД СВЕТСКАТА ТОП ЛИСТА НА ЗАГАДУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ И...

ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) БРАНЕ ТРАЈКОВ: ДОСЕГА НАЈГОЛЕМ ПРОЕКТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО Е НАБАВКАТА НА НОВ АВТОМОБИЛ!

ДРАГИ СОГРАЃАНИ НА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО ПОМИНА ПОВЕЌЕ ОД ЕДНА ГОДИНА ОД ПРЕВЗЕМАЊЕТО НА ЛОКАЛНАТА ВЛАСТ НА СДСМ НА ЧЕЛО СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ МАРЈАН ЈАНЕВ. ВО...

ВМРО-ДПМНЕ

(ФОТО) УНИЈАТА НА МЛАДИ СИЛИ НА ВМРО-ДПМНЕ-СТРУМИЦА, ВО ПОСЕТА НА ДЕЧИЊАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ВО НОВО СЕЛО!

Денес во претпразнична атмосфера, Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ-Струмица го посвети на дечињата со посебни потреби во училиштето Свети “Климент Охридски”...

ВМРО-ДПМНЕ

ПРОГЛАС НА ВМРО- ДПМНЕ СТРУМИЦА

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Струмица изразува целосна поддршка на одлучната и мудра политика на раководството на Партијата предводена од Претседателот...