Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ Струмица

Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ: Додека изминува првата четвртина од 21 век, во нашата Струмица, сеуште сограѓаните немаат соодветна доводна и одводна мрежа!

Д-р Никола Маџунков, советник во општина Струмица од редовите на ВМРО-ДПМНЕ: Општина Струмица неколку мандати наназад прокламира заложба за еднаквост...

ВМРО-ДПМНЕ Струмица

ДРВОШАНОВ МИТКО ОД ВМРО- ДПМНЕ: БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА Е ПРЕДИЗБОРЕН МАРКЕТИНГ!

Дрвошанов Митко, ВМРО-ДПМНЕ Струмица: На прв поглед Буџетот на Општина Струмица не се разликува многу според обем и структура од претходните, но тоа би било...

ВМРО-ДПМНЕ

УНИЈАТА НА МЛАДИ СИЛИ ОД СТРУМИЦА, ВАСИЛЕВО, БОСИЛОВО И НОВО СЕЛО, ДЕНЕСКА ВО ЦРВЕН КРСТ ПОДЕЛИЈА ПАКЕТЧИЊА И ПАКЕТИ СО ОБЛЕКА И ХРАНА!

Унија на Млади сили ВМРО-ДПМНЕ: Денеска во просториите на Црвен крст во Струмица, Унијата на Млади сили од регионов со општинските комитети на Струмица...

ВМРО-ДПМНЕ Струмица

Д-Р ЈАДРАНКА ПОЦКОВА СО НОВОГОДИШНИ ПОДАРОЦИ ГИ ИЗРАДУВА ШТИТЕНИЦИТЕ НА ЈУ ЗАВОД ЗА ЗАШТИТА И РЕХАЛИБИТАЦИЈА – БАЊА БАНСКО!

Д-р Јадранка Поцкова, пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ: Денеска Ви пренесувам радост и благослов кој зрачи од пораката на штитениците на ЈУ Завод за заштита...

ВМРО-ДПМНЕ Струмица

ЕЛИ ПАНОВА: ВЕРАТА Е ЉУБОВ И НЕМА НИШТО ПОСИЛНО ОД ЉУБОВТА – СО ГОРДОСТ ГО ЧЕСТВУВАМЕ ПРАЗНИКОТ НА СТРУМИЦА!

Ели Панова, пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:  ВЕРАТА Е ЉУБОВ и нема ништо посилно од љубовта! По молитвите на нашите свети отци Св.Петнаесет Тивериополски...

СДСМ Струмица

КОСТА КОСТАДИНОВ: СТРУМИЦА БИЛА И ОСТАНУВА ПЛОДНО ПОЛЕ ЗА ХРИСТИЈАНСТВОТО – ЗА МНОГУ ГОДИНИ СТРУМИЧАНИ!

Коста Костадинов, пратеник од редовите на СДСМ: Нека страданието, но и љубовта на Светите 15 Тивериополски Свештеномаченици кон Бога, кон локалното население...

ВМРО-ДПМНЕ

ЖАН ДРВОШАНОВ: ДА БИДЕМЕ СОЛИДАРНИ И ЕДИНСТВЕНИ, НЕКА НИ Е ЗА МНОГУ ГОДИНИ ДЕНОТ НА СВЕТИ ПЕТНАЕСЕТТЕ ТИВЕРИОПОЛСКИ СВЕШТЕНОМАЧЕНИЦИ!

Честитка на Претседателот на Општински комитет ВМРО-ДПМНЕ Струмица по повод Празникот на Струмица: Во овие моменти на здравствена, економска и национална криза...