strumica denes logo

Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ: СДС Струмица да го сочуваат достоинството и да престанат со притисоци врз нашите сограѓани!

Автор:

Датум:

април 30, 2024

Автор:

Датум:

април 30, 2024

По реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ Струмица за каменувањето на штабот на ВМРО-ДПМНЕ во Вељуса, на фејсбук се огласи и Д-р Никола Маџунков.

„Апел до СДС Струмица да го сочуваат достоинството и да престанат со притисоци врз нашите сограѓани. Македонија на народот“, објави Маџунков.