strumica denes logo

ДЕНЕСКА МИТИНГ НА ВМРО-ДПМНЕ ВО СТРУМИЦА ВО ГОЛЕМИОТ ГРАДСКИ ПАРК!

Автор:

Датум:

април 30, 2024

Автор:

Датум:

април 30, 2024

Во обраќањето на кандидатот за пратеник Жан Дрвошанов и шеф на Изборниот Штаб на локалниот огранок на ВМРО-ДПМНЕ ги покани струмичани на Митинг. Митингот ќе се одржи денеска (вторник) на 30 април во Големиот градски парк на Струмица пред Споменикот на револуцијата, со почеток во 20 30 часот.

Дрвошанов порачува дека струмичани се собират, мобилизират за голема победа на денот на изборите – 8 мај.