strumica denes logo

Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ: НА 8 МАЈ ЌЕ ЈА ПОТВРДИМЕ ПОБЕДАТА ОД ПРВИОТ КРУГ – ДА НЕ ЗАБОРАВИМЕ ДЕКА СЕКОЈ ОД НАС ИМА МОЖНОСТ ДА НАПРАВИ РАЗЛИКА!

Автор:

Датум:

април 28, 2024

Автор:

Датум:

април 28, 2024

Д-р Никола Маџунков, советник во советот на општина Струмица од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

Вељуса на 8 Мај ќе ја потврди победата од првиот круг. Да не заборавиме дека секој од нас има можност да направи разлика. Нашите гласови, обединети во едно, можат да ја променат катастофалната ситуација во Македонија која ја создаде СДС.

Затоа, доколку сакаме да ги видиме промените, ние мораме да бидеме тие што ќе ги донесат истите. 👌