strumica denes logo

Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ: Пред градинката кај новиот кружен тек, граѓаните се жалат дека нема каде да се паркираат да ги остават децата – Повторно се трошат милиони народни пари без корист за граѓаните!

Автор:

Датум:

јуни 13, 2024

Автор:

Датум:

јуни 13, 2024

Д-Р Никола Маџунков, советник во советот на општина Струмица од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

Улицата „Братство Единство“ со новиот кружен тек на крстосницата и велосипедската патека изгледаат колку да се каже дека нешто е сработено.

Граѓаните се жалат дека кружниот тек не е соодветно обележан и обезбеден за пешаци❌

Пред градинката, граѓаните се жалат дека нема каде да паркираат за да ги остават децата во градинка❌

Мораат на велосипедската патека да паркираат❗️

Инвестиција од 61 милиони денари изгледа како да е направена само колку слики да се направат, дека нешто се работи.

Повторно се трошат милиони народни пари без никаква функционалност и без корист за граѓаните❗️

Вака изгледа улицата “Братство Единство”и велосипедската патека во реалност👇