strumica denes logo

ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ ПО ГОЛЕМАТА ПОБЕДА: СИ ЈА ВРАТИВМЕ ДРЖАВАТА!

Автор:

Датум:

мај 9, 2024

Автор:

Датум:

мај 9, 2024

Емотивен говор имаше новиот премиер Христијан Мицкоски на плоштадот „Македонија.Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ рече дека си ја вратиле државата и оти наскоро ќе има одговорност за власта во заминување.