strumica denes logo

Д-Р ПЕТАР МАРКОВ: Силата на ВМРО-ДПМНЕ извира од нашите луѓе, македонците, дома и надвор!

Автор:

Датум:

април 18, 2024

Автор:

Датум:

април 18, 2024

Д-р Петар Марков, кандидат за пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

Првиот ден од кампањата за парламентарни избори го инвестиравме во здравјето на граѓаните. Силата на ВМРО-ДПМНЕ извира од нашите луѓе, македонците, дома и надвор. Ќе победиме, за Македонија повторно да биде горда.

Заокружи број 2.