bandr

Настан

Настан

НАСТАН ВО СТРУМИЦА: Доколку си млад, невработен и се’ уште не си пријавен во Агенцијата за вработување, пријави се за Гаранција за млади!

Доколку си млад, невработен и се’ уште не си пријавен во Агенцијата за вработување, пријави се за Гаранција за млади! Гаранцијата за млади (ГМ) има за цел да...

Магазин Настан

ПОБРЗАЈТЕ: КОНЦЕРТОТ НА КАРОЛИНА ВО СТРУМИЦА ПРЕД РАСПРОДАВАЊЕ, ПОГЛЕДНЕТЕ КАДЕ ДА ГИ КУПИТЕ КАРТИТЕ!

Ве информираме дека концертот на Каролина на 10 мај во Струмица е пред РАСПРОДАВАЊЕ! Преостанатите билети можете да ги набавите преку продажната мрежа на Купи...

Настан

,,Делата Делчеви се достојни за поклон и слава”- под ова мото, денес ООУ,, Гоце Делчев” с.Вељуса го одбележи својот патронен празник!

,, Делата Делчеви се достојни за поклон и слава”- под ова мото, денес ООУ,, Гоце Делчев” с.Вељуса го одбележи својот патронен празник, на кој беа...

Настан

(ВИДЕО) ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦЕ,СПАСИ НАС: ГРАЃАНИТЕ НА СТРУМИЦА СЕ ПОКЛОНИЈА ПРЕД МАЈКАТА БОЖЈА!

Во спомен на пристигнувањето на копијата од чудотворната икона „Скоропослушница“, која пред една година, на 12. 03. 2017 лето Господово беше донесена на дар во...