НА 25 ФЕВРУАРИ ЌЕ СЕ ОДРЖИ СЛАВНИОТ СТРУМИЧКИ КАРНЕВАЛ!

јануари 18, 2023

Вековната струмичка традиција – Карневалот продолжува и оваа година. Истиот ќе се одржи на 25 февруари на кој се очекуваат и повеќе карневалски групи и од странство. Струмичкиот карневал е традиција кој не смее да згасне и треба да се негува.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: