strumica denes logo
Настан

април 18, 2023

НА 25 АПРИЛ ВО СТРУМИЦА ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ЕЛЕУСА ФОНДАЦИЈА „ЗВУКОТ НА ЧОВЕЧНОСТА“

Елеуса Фондација Ви го најавува одржувањето на првиот хуманитарен концерт

Види повеќе

април 11, 2023

ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ НА ЕЛЕУСА ФОНДАЦИЈА ВО СТРУМИЦА – ЗВУКОТ НА ЧОВЕЧНОСТА!

Ви го најавуваме одржувањето на првиот хуманитарен концерт „Звукот на

Види повеќе

март 20, 2023

ВО СРЕДА КРЕАТИВНА ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „БУКВАРЧЕ МОЕ ДРУГАРЧЕ“ ОД СУЗАНА МИЦЕВА!

Новата книга за деца „Букварче мое другарче“ во издание на

Види повеќе

март 3, 2023

АСТРОНОМСКИ НАСТАН: НА 7 МАРТ ПРВАТА ПОЛНА МЕСЕЧИНА ЗА 2023 ГОДИНА!

Супермесечина на 7 март ќе го осветлува небото. Супермесечината се

Види повеќе

февруари 22, 2023

И ОВАА ГОДИНА ПЛАНИНАРСКИ МАРШ ВО ЧЕСТ НА НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ БОРИС ТРАЈКОВСКИ!

Планинари од неколку градови од државата по 18 пат маршираат

Види повеќе

јануари 23, 2023

Што рекол Алберт Ајнштајн кога го прашале дали верувал во НЛО?

Вечерта на 19 јули 1952, на небото над Вашингтон се

Види повеќе